A fogfájdalom nem csak virtuálisan jelentkezik

A párom noha elmúlt már 35 éves, még mindig miután hazaér a munkából leül a számítógép elé, és elkezd játszani a kis lövöldözős játékával, amit nem egyedül játszik, hanem a barátaival összekötve. Már nevezhetem őket barátnak, mivel évek óta együtt játszanak, és szerencsére nem csak a játékban mutatkozik meg barátságuk, hogy kisegítik egymást ott, hanem az életben is igen jól kijönnek egymással nem csak a virtuális kis világukban. Mindig bevárják egymást, míg mindenki hazaér a munkából, és csak akkor kezdenek játszani. Én néha csak annyit látok belőle, hogy a fején rajta a fejhallgató ott hallgatja a többiek mit mondanak neki, merre menjen és ő a kis mikrofonjába mondja, h mit is csinál. Hát így telnek napjaink. Ám vannak valós nem a virtuális térben lejátszódó feladatok is, ami jelen esetünkben egy fogászatra való bejelentkezés volt.

Természetesen én találtam párom számára fogorvost, hiába lóg állandó jelleggel az interneten, nekem kellett ezt is elintézném, mint oly sok más dolgot is. Ezt még fokozottan is mivel tart a fogorvosoktól, ez nem könnyítette meg a dolgomat. Ám ha már a párommal nem volt szerencsém, így a könnyed fogorvos találással annál inkább. Egyszerűen rákerestem a környékünkben a fogorvosokra és nagyon könnyedén megtaláltam ezt a remek rendelőt. A honlapjuk egyszerűen csúcs szuper, könnyen tudtam rajta tájékozódni, minden egyes kezelésük és az azokhoz használt eszközök és technikák fel vannak tüntetve, nagyon érthető, hétköznapi megfogalmazásban. Ezért is gondoltam, hogy utána olvasok, egyfajta diagnosztikaként, hogy milyen eljárásokkal lehetne a párom baján segíteni. Hiányos fogazatán már kezdetek óta dolgozunk, és most eljött az idő, hogy milyen egyes fogát éppé varázsoltassuk.

Az oldal nagyon modern és sok funkcióval bíró, egy chat ablak is az érdeklődők rendelkezésére áll, hogy ha a doktornőtől kérdeznének a páciensek. Mindent elkövetnek, hogy a betegeik, pácienseik könnyebben és gyorsabban lépjenek a gyógyulás útjára. Ezzel az eljárással teljes mértékben egyet értek, és nagyon szimpatikusnak tartom, hogy egy fogorvosi rendelő így vélekedik. Ahogy haladtam az oldalon, és nem is egy utolsó tényező, hogy az egyes szolgáltatásaik mennyibe is kerülnek.

Mivel már tudjuk, hogy a páromnak fogpótlása lesz szüksége- egy előző fogorvos ezt javasolta, ezért ezt a kategóriát néztem, hogy fogpótlás híd árak.

Jó szolgáltatáshoz megfelelő fogpótlás híd árak tartoznak. Amit meg is értek, hogy mennyibe kerül. A híd felépítése igen összetett feladat, mivel a hiányzó fogrészt kell kipótolni, olyan technikával, hogy a hiányzó fogakat határoló ép és egészséges fogakat kicsit megcsiszolják, és erre a csiszolt fogakra építik rá a hidat, mely tartalmazza már az új fogakat is. Nagyon nehéz és összetett műveletek sora, ám ez a remek oldal, a nagyszerű szakembereivel a fogpótlás híd árakat nagyon kedvezően nyújtja a pácienseinek.

Több sem kellette számomra, fogtam a telefont és felhívtam a rendelőt. Ott egy nagyon kedves és segítőkész asszisztenssel beszéltem, aki mindenben próbált rugalmas lenni és hozzánk -mert én is elkísérem a páromat-, igazítani az időpont foglalást. Nagyon kedvesen szorított nekünk egy időpontot, nem is olyan távolit, a telefonáláshoz képest, és délután, mely időpont mind a kettőnk számára megfelel. Ez a rugalmasság azért is fontos, mert így nem kellett eljönnöm a munkából, ez nagy segítség volt a számomra.

Amint beléptünk a rendelő ajtaján nagyon modern légkör fogadott minket. Jó volt betérni oda, szerintem párom félelme is kicsit enyhült a kellemes légkör és fogadtatás kapcsán. Nem kellett sokat várnunk, már szólítottak is minket, abban az időpontban melyet lefoglaltunk, nem volt késés pontban be is mehettünk a rendelőbe.

Amit gondoltam miszerint híd felépítésére lesz szükség a páromnál, a doktor úr is megerősítette, elmondta, hogy részletesen, és mindent kivesézve, hogy is fog a felépítés kinézni. Amit röviden elolvastam a honlapjukon, azt bővebben és részleteiben ismertette számunkra. Miután minden részletet megbeszéltünk, és új időpontot kértünk a kezelésre távoztunk is – e remek fogorvosi rendelőből. A következő alkalmat én már alig várom, hogy párom fogsora újra szép legyen, nagyszerű, nagy tudású szakemberek segítségével.