A kedvenc videojátékomban nyitottam egy gumidiszkontot

Minden úgy kezdődött, hogy autógumira volt szükségem. Egyik cimborám dobott is egy linket egy úgynevezett gumidiszkont.hu oldalról, ahol gyorsan és egyszerűen meg tudom találni a paraméteres keresője segítségével a kívánt abroncsom. Nem hazudott, mert valóban gyerekjáték volt megtalálni azt, amit kerestem. Minden érhetően volt feltüntetve az oldalon és hamar válaszra találtam a kérdéseimre, amik felmerültek a vásárlás során. Szeretem az olyan weboldalakat, amik magukért beszélnek, és hibátlanul tudom a funkciójukat kihasználni.

Bankkártyás fizetésem után nem aggódtam, mert haverom volt a garancia, hogy minden jól fog menni és így is lett. Az autógumikat miután kihozták egy pénteki nap délután, miután leellenőriztem őket a futár könnyes búcsút vettem. Ezt azért írom így, mert egy remek embert ismertem meg a személyében, aminek lehet nincs túl sok köze a gumidiszkontnak, de az ő számlájukra írom!

Még az új gumikat ellenőriztem, amik hibátlanok voltak, beszélgettünk a szabadidős tevékenységeinkről és kiderült mind a ketten ugyan azzal a játékkal játszunk online. Ez a játék a jól ismert GTA sorozat legújabb része, ami már olyan szintre van fejlesztve, hogy vállalkozást is létre lehet hozni. Megtárgyaltuk, hogy találkozunk online és valamit kezdünk magunkkal.

Aznapomat, gumicseréléssel töltöttem, majd amikor felkerültek a hibátlan és évszak kompatibilis gumiabroncsok, este csatlakoztam a játékszerverhez és megnéztem játszik-e Jani. Épp ő is játékban volt, szóval elkezdtünk közösen mozogni és játékon belül vállalkozni. Úgy döntöttünk, ha már ilyen kalandos úton ismerkedtünk meg, akkor ezzel kapcsolatban nyissunk valamit. Így elhatároztuk létrehozzuk a bűn városában is a gumidiszkontot. A weboldalon talált hasonló leírást adtunk a cégünkhöz és már el is kezdtük fellendíteni a bizniszt.

Azóta nagyon jó barátságot kötöttünk Janival. Azt hiszem már munkahelyet váltott, de én örökké hálás leszek a gumidiszkontnak, hogy kiváló minőségű autógumik rendelhetőek tőlük, kifejezetten jó áron, új állapotban! És természetesen azért is, mert egy új cimborára tettem szert!