A táskavásárlás nem is függőség, ugye?

Nem szeretem a virtuális játékokat. Éppen ezért sosem játszottam ilyesmivel, és nem is fogok. Egyszerűen én csak nem vagyok oda az ilyen technikai cuccokért. Nekem a játék a kártyázást, társasjátékozást, és a hasonlókat jelenti, nem pedig azt, hogy ülök a gép előtt és közben nyomkodom és úgy játszom. Akinek tetszik, az nyugodtan használja, bár tény, hogy ennek is vannak árnyoldalai. És sokan ennél is függővé válnak, akárcsak a szerencsejátéknál.

És, ha már a függőségeknél tartunk, akkor elmondom, mi az, amit én akár naponta több órán keresztül képes lennék csinálni. Ez pedig a vásárlás. És azt is inkább online. Nem szeretek a tömegben gyök kettővel sétálgatni az emberek között, miközben mindenki bámészkodik, és azt se tudják, hogy mit akarnak. Ráadásul sokszor ott állnak az emberek, bent, az üzletben, keringenek fel-alá, és közben te nem is férsz oda, nem tudod megnézni a ruhákat, termékeket, amikre éppen kíváncsi vagy. Mert tuti, hogy ott fognak állni és nem lehet odaférni. Ráadásul, ha keresek valamit, tehát pontos elképzelésem van arról, hogy mit akarok, akkor ahhoz akár több üzletet is be kell járnom, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy akár több plázába is el kell mennem, vagy esetleg outletbe. Ami aztán nemhogy egy, de még több napba is kerül.

Ezzel ellentétben az online, tehát az internetes vásárlás sokkal kényelmesebb. Beírod a keresőbe, mit akarsz venni, és már egy csomó oldalt kidob a Google, ahol nézelődni tudsz. Vagy, ha esetleg vannak olyan webshopok, amiket szeretsz és onnan gyakran vásárolsz, akkor ott nézel körül. És akkor már igazából ott tartasz, hogy egy helyen több mindent is meg tudsz nézni, anélkül, hogy napokat töltenél azzal, hogy a plázában nyomorogsz.

Nemrégiben éppen bőr divattáska volt az, amit kerestem, ez volt a lista tetején. Szerettem volna már régóta egy igazán elegáns táskát, ami bőrből van és passzol az elegánsabb ruháimhoz is. Mivel szeretem a színes ruhákat, így estélyiből és más, elegánsabb ruháimból is van olyan, ami nem pont fekete vagy éppen fehér, éppen ezért olyan táskát kerestem, ami kifejezetten fekete. Egyrészt, mert az minden ruhához illik, másrészt tudom, ott van a fehér, az is illik mindenhez. Viszont az meg könnyen koszolódik. Az ilyesmire ügyelni kell.

Rátaláltam aztán az interneten a bagbox.hu weboldalra, ahonnan rengeteg táskát lehet vásárolni. De tényleg rengeteget. Ráadásul többféle közül lehet válogatni, tehát nemcsak az van, hogy van náluk 500 női bőrtáska, aztán csókolom. Itt férfiaknak is ugyanúgy hatalmas a kínálat, így ők is bőven tudnak válogatni. Én egy háromszög alakú, fekete bőrtáskát néztem ki, ami pont akkor, amikor én az oldalon jártam, le volt akciózva. Annyira megtetszett, hogy végül azt rendeltem meg, bár igaz, hogy 3 közül vacilláltam a végén, de mellette tettem le a voksom.

A weboldaluk elég stílusos szerintem egyébként, és nagyon jól átlátható. Még a hírlevélre is fel lehet iratkozni. Lehet emellett még VIP klub tag is, érdemes az információk résznél rákattintanod és lecsekkolni, miről is van szó pontosan! Illetve egy dolgot még meg kell említenem, ami egyből felkeltette a figyelmem. Hogy attól függetlenül, mert online veszel táskát, attól az még egyáltalán nem veszélyes. Ugyanis náluk 30 napos visszavásárlási garancia van. Vagyis a szokásos 14 napon túl még plusz 30 napot kapsz arra, hogy visszaküld a megvásárolt terméket.

De van még náluk csomagcsere is, és ilyet én nem láttam a másik két webshopban, amit előtte nézegettem, szóval mindenképp jár még egy plusz piros pont a bagboxnak.

Ha a rendelt táskád nem akkora, amekkorát szerettél volna, esetleg nem tetszik mégsem és inkább kicserélnéd, akkor semmi pánik, ugyanis náluk ez lehetséges. Ha a táska, amit rendeltél, 30.000 forint felett van, akkor ingyenesen vissza tudod küldeni.

Ugye, hogy megéri náluk vásárolni? Ha gondolod, nézz be a webshopba te is, én már anyukámnak és két barátnőmnek is ajánlottam. Anyukám azt hiszem talán, pont tegnap rendelt. Kíváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni a táskája, de biztos, hogy odalesz érte.