A videojáték gyűjteményem már kinőtte a polcát, újat kellett vennem

Nem tagadom, hogy imádom és gyűjtöm az online játékokat. Nem meglepő így, hogy ismételten kifogytam a helyből a szobámban, és már megint nem tudom hova tenni a kiadványokat. Ahogyan az oldalból sejthető, a witcher 2 volt mindig is a kedvencem. Szerintem ahhoz foghatót még senki sem csinált eddig.

Most mégis van egy hatalmas nagy kedvencem, amit biztosan sokan ismertek már: az overwatch.

Azért fontos ez a játék a gyűjteményem szempontjából, mert a gyűjtői kiadás elképesztően hatalmas dobozban érkezett meg hozzám, és nem tudtak már hova tenni. Nagyon szeretem a játékaimat, rengeteg pénzt elköltöttem rájuk. Sokkal egyszerűbb lenne az életem, ha online venném meg őket, és a számítógépemen is tárolnám őket. De sokkal inkább vagyok annak a híve, hogy fizikai formában is minden legyen meg, főleg a kedvenceim.

Nos, szóval már nem tudtam hova tenni a nagyobb kiadványokat, így az interneten elkezdtem polcok után nézelődni. Nem az a fontos, hogy menjen a szobámhoz, hanem az, hogy megtartsa a játékokat, és kellően nagy legyen ahhoz, hogy mindenem elférjen rajta. Ilyen elvárásokkal fogtam hozzá a tökéletes polc kereséséhez.

A tökéletes polcokat sikeresen meg is találtam. Fém polc, csavarokkal állítható magasság, könnyű összeszerelhetőség, kedvező ár… engem azonnal megnyertek, több nem is igazán kell nekem. A legjobb az egészben az, hogy nem kell azzal szenvednem, hogy néhány gyűjtői doboz nagyobb, mint a többi, mindent be tudok majd tenni a helyére az állítható polcoknak köszönhetően. Nem lesz több megsérült doboz, megnyomódott tető, mindennek meg lesz a maga helye. Nem is tudom, miért nem vettem eddig ilyen polcot. Hiszen 2 vagy 3 darab bőven elég lenne, ha egymás mellé tenném őket.

A rackinglog oldalától rendeltem meg, hamar meg is kaptam, és ahogyan a leírásban láttam, valóban nagyon egyszerűen össze lehetett szerelni őket, azzal sem volt gond, hogy fel kellett cipelnem őket az emeletre. A legjobb az egészben pedig, hogy 2 év gyártói garanciát is kaptam rájuk!