Az élet csupa kérdés, és én legalább egy választ már megtaláltam

Két kérdés izgatott engem már kifejezetten régóta. Elárulom nektek hogy miről is van szó, bár megjegyzem, simán el tudom azt képzelni, hogy mind a kettővel kapcsolatban ki fogtok nevetni, kedves olvasók. Én azért mindenesetre elmondom nektek, mert akármit is gondoltok, meg szeretném veletek osztani.

Tehát az egyik kérdés, ami már régóta foglalkoztat, hogy tudok- e még jobb kardot szerezni a Witcher 2-ben annál, ami jelenleg nálam van. Amivel én rendelkezem, az ugyanis az Ichaer Aardanna elnevezésű ezüst kard, ami 51 és 55 között sebez, de állítólag van valahol a játékban még egy ennél is jobb kard! Csak fogalmam sincs, hogy merre lehet…

A másik problémám már kevésbé volt virtuális: játék közben gyakran fázik a talpam, úgyhogy már régóta gondolkodom azon, hogy be kellene szerelni a padlófűtést hozzánk. Előző télen már tényleg annyira hideg volt valamiért, hogy már ösztönből felhúzom a lábam, vagy a széken törökülésre váltok, de hát ez higgyétek el nekem, hosszútávon nem tesz jót az ízületeknek.

Az első kérdésre még tényleg nem tudom, mi lehet a válasz, a másodikra azonban már azt hiszem, igen. Egyszerűen csak beírtam a Google keresőjébe, hogy padlófűtés szabályozás, és máris jobbnál jobbnak tűnő padlófűtéses cégek honlapjai váltak számomra elérhetővé. A rengeteg jó lehetőség közül azonban messze kiemelkedett az Elektromos Fűtés Kft., amelyik ízléses, jól kinéző weboldalával, érdekes cikkeivel azonnal meggyőzött, hogy őket érdemes választanom. Így is tettem tehát, és valóban pontosan minden úgy történt a padlófűtés szabályozásával kapcsolatban, mint ami le volt írva részletesen a honlapjukon. Utólag is azt mondom, hogy keresve sem találhattam volna náluk jobb csapatot 🙂 Így pedig aztán, bár még mindig nem tudom a választ a witcheres kérdésemre, de legalább újult erővel vághatok neki ismét annak a fránya kard keresésének.