Cosplayhoz a legjobb segítség a swarovski ékszerek webáruház

Mindig mindenki meglepődik, hogy szeretem a virtuális játékokat. Sokáig játszottam a Skyrimmel, most viszont a Witcher a kedvencem. A Skyrim világában azt szerettem, hogy a karakterek eléggé variálhatók voltak, lehetett változtatni a hajszínüket, a sminkjüket, sőt, ha egy küldetés során szereztem valami új szerkót, még az öltözetüket is tudtam cserélgetni. Meg persze a sárkányokkal való küzdelem… és az a sok küldetés!

Szeretem a Witchert, mert nagyon jó a cselekmény és az akciók abszolút lekötnek, ugyanakkor a Skyrimhez kötődnek a legviccesebb sztorijaim. Egyszer például csináltam egy csinos sötét elf karaktert. Szerettem volna mágust csinálni belőle, mert félek a közelharctól, meg nem is vagyok túl jó benne. Sajnos zavar a nagy erővel egymásnak csapódó fémek hangja a játékban, meg valahogy bepánikolok attól, ha egy hatalmas ork nekem ront a ronda fogaival meg fejével, és kettőt sújt a törékeny kis elf karakteremre, aztán annak be is fellegzett rögvest.

Néha elég megszállottan tudok rajongani egyébként a saját karaktereimért, de beszélgettem a játékos barátaimmal, és ők is azt tapasztalták, hogy néha beleszeretnek a szereplőikbe a játék során.

Így kezdtem el, ettől megihletve, cosplayeket gyártani. A sötét elfem jelmezéhez már csak egyetlen tényező hiányzott: a nyaklánca!

Órákig böngésztem a neten, mire megtaláltam a tökéletes oldalt, a swarovski ékszerek webáruházát, ahol minden csecsebecse csodálatos.

Mikor megérkezett a rendelésem, nagyon boldogan nyúltam a csomag után. Egyébként nagyon gyorsan kiszállították a nyakláncot, kettőt pislogtam a megrendeléstől számítva, és már a kezemben is volt az ékszer!

Annyira szépen csillogott, hogy az eszem megállt tőle! Olyan fénye volt a swarovski köveknek, mintha tömény gyémántból lennének. Nagyon szépen passzolt a nyaklánc a jelmezhez, a ruha is sokkal igényesebbé vált, nem látszódott rajta, hogy csak pár hónapja ültem először varrógép elé. Csináltunk pár fotót a húgommal, aki fotósnak tanul, hogy majd különböző internetes felületeken menőzhessek a képekkel, imádom ugyanis a rajongóimat. Meglehetősen sokan szeretik az ilyen jelmezkészítő lányokat…

Visszatérve a nyakláncra: a jelmez után felvettem másik ruhához is, és mindenféle öltözékkel jól mutat. Hihetetlen, de igaz, hogy van egy olyan ékszer, ami még az amerikai focis pulóverekhez is passzol, és mindenféle kinézetet tündöklőbbé varázsol – teljes mértékben meggyőzött arról, hogy a swarovski ékszerek webáruház a lehető legjobb választás azoknak, akik minőségi ékszereket akarnak viselni kedvező áron.

(Azóta rendeltem egy fülbevalót meg egy gyűrűt is, egyszerűen gyönyörűek, és minden pozitívum, amit föntebb, a nyaklánccal kapcsolatban megemlítettem, igaz ezekre az ékszerekre is. Már húgom is elirigyelte őket!)