Webshopban árulnám a saját fejlesztésű játékaimat

Van egy álmom. Az, hogy hivatásos játékfejlesztő leszek. Egy kicsit távolinak érzem még a megvalósulását, de mivel szívből szeretném, hiszem, hogy egyszer elérem.

Szerintem nagyon nagy százalékban az informatikához való vonzódás játékokkal kezdődik el. Anno, mikor beköltöztek a személyi számítógépek az otthonainkba, nem volt internet, csak a játékok CD-n, amivel elfoglalhattuk magunkat. Ma már ezek a játékok felkerültek az internetre, és akár a világ két különböző pontján lévő emberek is egy perc alatt kapcsolatba léphetnek egymással, együtt játszhatnak. Nagyon menők most a virtuális játékok is, amikben felvehetjük mások alakját és személyiségét, és így élhetünk meg szituációkat a virtuális térben. Én ilyen játékok fejlesztésén dolgozom, mint grafikus, igyekszem összehozni olyan játékokat, amik eltérőek az eddigiektől, és mást, új élményt hoznak a játékosnak.

Most még csak hobbi szinten foglalkozom vele, de kitaláltam, hogy szeretném, ha ez lenne a munkám a későbbiekben. Így is ezzel töltöm minden szabadidőmet, szenvedélyből, nem mert muszáj, szóval nagyon örülnék neki, ha a munkaidőmben is ezzel foglalatoskodhatnék. De ez még elég messze van szerintem.

Ki is gondoltam a részleteket. Tudom, milyen játékokat szeretnék tervezni, és az is, hogy egy webshopban szeretném őket árulni. A webshop készítés nekem nem megy, nem értek hozzá, de szerencsére vannak olyan cégek, akik igen, és profi szinten össze tudnák nekem állítani az egészet.

Szerintem jól kiokoskodtam az egészet, és várom már, hogy létre jöjjön, de arra gondoltam, először összerakom az első saját játékomat, megnézzük, hogy van-e rá kereslet. Aztán ha viszik, lesz tőkém arra, hogy újat fejlesszek és beindítsam a bizniszemet. Addig is a szabadidőmben foglalkozom ezzel, ezért sajnos kicsit lassan megy a dolog. De ha elég kitartó vagyok, egyszer csak biztosan elérem, hogy ezzel foglalkozhassak a teljes munkaidőmben.

webshop készítés